Quantcast

Webervations Question

INNspiring.com | Innkeeper Forum & Innkeeping Resources

Help Support INNspiring.com | Innkeeper Forum & Innkeeping Resources:

Don Draper

Well-known member
Joined
Aug 10, 2008
Messages
2,863
Reaction score
0
When I click on my monthly availability calendar to update it, I get the screen with all the 1's and 0's. There is a button there that says "Click here to use the check boxes" and there's also a box to click to make that your default. Mine keeps defaulting back to the 1's and 0's...anyone know how to get it to "stick"?
 

JBloggs

Moderator
Moderator
Joined
Oct 7, 2008
Messages
17,743
Reaction score
0
you are on the wrong screen. dont you usually go into "availabi;ity/rates" and click on the month drop down? that says :
Update Availability Select a Month and Year: OCT -- GO
?
I never use "Update availability" which is the screen you are on. ?
 

Don Draper

Well-known member
Joined
Aug 10, 2008
Messages
2,863
Reaction score
0
Even when you go into the month through the drop down, I still get the calendar with all the 0's and 1's. There is a link that is highlighted that says "Click here to use the new alternative monthly input forms", when you click on that it takes you to the calendar with check marks instead of 0's and 1's. Once I am there on the calendar with the check marks, there is a box you can click that says "Set this display as your default display". I check that box, but it still comes up as 0's and 1's the next time I log in. It's not a big deal, just a bit of a nuisance.
 

JBloggs

Moderator
Moderator
Joined
Oct 7, 2008
Messages
17,743
Reaction score
0
Even when you go into the month through the drop down, I still get the calendar with all the 0's and 1's. There is a link that is highlighted that says "Click here to use the new alternative monthly input forms", when you click on that it takes you to the calendar with check marks instead of 0's and 1's. Once I am there on the calendar with the check marks, there is a box you can click that says "Set this display as your default display". I check that box, but it still comes up as 0's and 1's the next time I log in. It's not a big deal, just a bit of a nuisance..
I never get that screen, I went in when I replied and it was the same as usual. I can get to that screen, but never use it.
 
Top